Verloskundigen Geleen

DE PRAKTIJK WAAR U EN UW PARTNER CENTRAAL STAAN

—ONS TEAM—

MOGEN WIJ ONS EVEN

VOORSTELLEN

José ten Thije - verloskundige

Mijn naam is José ten Thije, ik ben geboren in Enschede, maar woon al heel wat jaartjes in Limburg. Na mijn afstuderen heb ik er voor gekozen klinisch te gaan werken en kreeg een afwisselende baan in het Geleense ziekenhuis. In deze periode heb ik naast het werken op de verloskamers, kraam en zwangeren- afdeling, als echoscopiste gewerkt. Een aantal jaren combineerde ik de klinische baan met vervangen in een huispraktijk, een supertijd. In deze periode ook zelf moeder geworden van 2 kinderen, Jasper en Aukje. Door een aantal jaren part-time te werken was dit prima te combineren. In 1996 heb ik de overstap gemaakt naar de huispraktijk. Hiermee ging een wens in vervulling.  We hebben een fijn team en hopen dan ook dat een ieder zich welkom voelt bij ons!

Claudia Brouwers - verloskundige

Mijn naam is Claudia Brouwers en ik ben één van de verloskundigen, werkzaam in deze praktijk. Ik ben geboren in het ziekenhuis te Heerlen en opgegroeid in Ransdaal. In 1997 behaalde ik mijn gymnasiumdiploma aan het Bernardinuscollege te Heerlen. Inmiddels wist ik, dat ik aangenomen was voor de opleiding tot verloskundige aan de Vroedvrouwenschool. Mijn studententijd bracht ik dan ook door in Kerkrade. Niet “DE” studentenstad bij uitstek, maar je moet er iets voor over hebben om je doel te bereiken. Na vier jaar hard studeren werd ik in 2001 beëdigd als verloskundige. De eerste twee jaar na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als vervangster in verschillende verloskundige praktijken. Toen mij in 2003 de kans werd geboden om me definitief in deze praktijk te vestigen, greep ik deze met beide handen aan. Nu, een aantal jaren later, werk ik nog steeds met veel plezier in deze praktijk.

Martine Kokkelmans - verloskundige

Mijn naam is Martine Kokkelmans en ik werk als verloskundige in deze praktijk. Ik ben geboren in Geleen en opgegroeid in Sittard. Al in groep 6 van de basisschool wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Toch heb ik eerst nog een omzwerving gemaakt alvorens mijn ideaal te verwezenlijken. Na het Trevianum in Sittard ben ik bouwkunde gaan studeren aan de TU Eindhoven. Na het propedeusejaar bleek al snel dat dit vak niet voor mij was weg gelegd. Ik besloot alsnog HBO verloskunde te gaan studeren en werd gelukkig direct toegelaten op de Vroedvrouwenschool in Kerkrade. Na twee jaar verhuisde de opleiding naar Maastricht. Hier is de opleiding momenteel gevestigd, sinds 2006 onder de naam ‘Academie Verloskunde Maastricht’. In 2006 ben ik beëdigd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik heb 2 kinderen, Jinte en Ruben. Naast verloskunde ben ik graag bezig met koken, bakken, wandelen en reizen. Eén van mijn grootste hobby’s is wintersport.

Linda Smeets - waarnemend verloskundige

Mijn naam is Linda Smeets en ik ben geboren in Heerlen. Dat ik verloskundige wilde worden werd al snel duidelijk toen ik naar de middelbare school ging. In juli 2015 heb ik mijn diploma dan ook in ontvangst mogen nemen aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Direct na mijn afstuderen ben ik met ontzettend veel plezier aan de slag gegaan in 2 verschillende verloskundigenpraktijken. Nu mag ik ook het team in Geleen komen versterken en hier kijk ik dan ook echt naar uit.

 

Het fijne van werken in een klein team is dat je al je cliënten persoonlijk kent en dus zorg op maat kunt geven. Zelf streef ik erna als verloskundige om zwangeren te laten geloven in hun eigen kracht om een kindje te dragen en uiteindelijk op de wereld te kunnen zetten. Het blijft iedere keer weer een magisch moment om bij een geboorte aanwezig te mogen zijn. Ik vind het dan ook een voorrecht om zwangere vrouwen en hun partners te begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

 

Naast mijn werk heb ik nog een andere grote passie en dat is dansen. Op 6-jarige leeftijd zette ik mijn eerste danspasjes al en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier. Tot slot wil ik jullie alvast een fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toewensen en één tip meegeven: Geniet van deze bijzondere tijd, want het is zo weer voorbij! Ik hoop jullie snel te zien.

Hanny Claessen - spreekuurassistente.

Mijn naam is Hanny Claessen. Ik ben van oorsprong verpleegkundige, maar werk sinds 1994  in de praktijk als spreekuurassistente. Tijdens de spreekuren ben ik uw eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als bij uw bezoek aan het spreekuur. Daarnaast ondersteun ik   José, Martine en Claudia met verpleegkundige en administratieve werkzaamheden.

Peggy Vluggen - spreekuurassistente.

Ik ben moeder van 2 prachtige meiden, Lynn en Lieke. Tijdens mijn eigen zwangerschappen, kwam ik terecht bij deze mooie verloskundige praktijk. Nu, jaren later, ben ik tijdens de spreekuren, samen met Hanny, uw eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als bij uw bezoek aan het spreekuur. Administratieve- en secretariële werkzaamheden behoren ook tot mijn takenpakket.

SPREEKUUR

WE WILLEN IN ALLE RUST TIJD VOOR JE NEMEN

We streven er naar om u tijdens de zwangerschap met alle verloskundigen, en eventuele waarneemsters, kennis te laten maken. Zodat u tijdens de bevalling altijd geholpen wordt door een bekend iemand. Daarom houden wij ons spreekuur in wisseldienst.

 

Het spreekuur bezoeken kan uitsluitend op afspraak. Neemt u telefonisch contact op met onze praktijk voor het maken van een afspraak. Mocht u het antwoordapparaat horen, spreek dan duidelijk een bericht, met naam en telefoonnummer, in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u zich aanmelden voor een eerste afspraak dan kan dit ook middels het klikken op de button “aanmelden” bovenaan elke pagina.

 

De spreekuren zijn in principe op maandag, woensdag en vrijdag. Bovendien hebben we op dinsdag of donderdag ook een namiddag/avond spreekuur.

BEREIKBAARHEID

NATUURLIJK ZIJN WIJ ZEVEN DAGEN PER WEEK ROND DE KLOK BEREIKBAAR

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor verloskundige zorg.
Hier leest u hoe u ons het best kunt bereiken:

 

Op spreekuurdagen kunt u ons bereiken op 046-4746000.

Als wij niet aanwezig zijn in de praktijk wordt u doorverbonden met het antwoordapparaat.

Niet dringende vragen kunt u inspreken.

Wij bellen u dan terug.

 

De dienstdoende verloskundige kunt u 24 uur per dag bereiken op 06-54312594.

Komt u, na uw bevalling, vanuit het ziekenhuis naar huis, dan kunt u dit ook doorgeven op dit 06-nummer.

 

— WAAR LIGT ONZE PRAKTIJK —

“GEZONDHEIDSHUYS D’AW PASTORIE” - OUD GELEEN, ...EEN SFEERVOLLE KERN

Onze praktijk bevindt zich op de hoek  Leursstraat/Jodenstraat, in “Gezondheidshuys d’Aw Pastorie”. Zoals deze naam al doet vermoeden, is de praktijk gevestigd in de oude pastorie van de kerk in Oud-Geleen. Parkeren kan in de omgeving van het Gezondheidshuys. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van station Geleen-Oost of bushalte Oranjelaan/Peschstraat.

-KLACHTENREGELING-

...EN MOCHT ER ONVERHOOPT TOCH IETS NIET HELEMAAL GOED GAAN

Wij proberen ons beroep zo goed mogelijk uit te oefenen, maar toch kan het voorkomen, dat u niet tevreden bent of dat u een klacht heeft over de verloskundige. Probeer dit te bespreken met de betreffende verloskundige. Levert een gesprek niets op, of zijn er redenen om dat gesprek niet aan te gaan, dan kunt u een klacht voorleggen aan de Klachtencommissie van de KNOV.

 

Voor meer informatie zie: klachtencommissie KNOV

 

Contactgegevens:

Klachtencommissie KNOV

Postbus 2001

3500 GA Utrecht

Telefoon 073-6891890

e-mail: evanmackelenbergh@knov.nl

 

PRAKTIJK VAN VERLOSKUNDIGEN GELEEN - LEURSSTRAAT 5 - 6166 CL GELEEN (OUD-GELEEN) - 046-4746000

De verloskundigenpraktijk voor: Sittard - Geleen - Munstergeleen - Puth - Einighausen - Guttecoven - Nieuwstad - Limbricht -  Stein - Urmond - Elsloo - Berg a/d Maas - Beek - Neerbeek - Spaubeek - Sweikhuizen - Genhout.

© Verloskundigen Geleen 2017 - Webdesign & Fotografie: John Baggen

KLACHTEN

REGELING

Verloskundigen Geleen

Verloskundigen Geleen

BEREIKBAARHEID

WAAR LIGT ONZE PRAKTIJK